Lietuvos ir Vokietijos
UAB „STILSAS“
„MĖSOS MEISTRAI“ prekinis ženklas gyvuoja nuo 2003 metų birželio 13 dienos. Tai gerai žinomas vardas ne tik Šiaulių mieste, bet ir daugelyje kitų Lietuvos miestų.
Mėsos Meistrų asortimente ne tik dešros ir dešrelės, bet ir karšto, šalto rūkymo gaminiai, vyniotoniai bei vytinti gaminiai. Tarp šių produktų gausos ir įvairovės kiekvienas ras mėgstamiausią.
„MĖSOS MEISTRAI“
prODUKCIJOS APDOVANOJIMAI
2010 metais šis produktas gavo Tautinio Paveldo Produkto Sertifikatą
Tai gardus, natūralus ir labai senas produktas. “Mėsos Meistrai”puoselėdami senas tradicijas, jį sėkmingai gamina ir šiuo laikotarpiu.
SUDĖTIS:
Kiaulienos kumpis 93%, druska, prieskoniai įvairiomis proporcijomis.
Šio gardaus kumpio receptą “Mėsos Meistrai” gavo iš Juozo Richterio (tai vokiečių kilmės lietuvis), gimęs 1917m. ir nuo penkiolikos metų dirbęs įvairiose Kauno miesto mėsinėse. 1939m. pradėjo dirbti Žaliakalnio mėsinėje, kurioje ir buvo pritaikytas Juozo tėvo sukurtas šaltai rūkyto kiaulienos kumpio receptas. Anais laikais šis kumpis buvo labai populiarus kauniečių aukštuomenės tarpe, kadangi jis buvo aromatingas, gražios rausvos spalvos ir gerai išreikštas šaltai rūkytos mėsos skonis. Šiam kumpiui pagaminti naudojami tik natūralūs prieskoniai ir rankinis darbas, o gaminiui suformuoti buvo naudojama lininė drobė ir lininnė virvė. Tai unikalus produktas savo skoniu ir išvaizda.
Virtos PIENIŠKOS dešrelės (aukščiausia rūšis)
ARMĖNIŠKAS šašlykas
Virtos „KARALIŠKOS“ dešrelės
Visi jie pažymėti prekės prekiniu ženklu „Mėsos meistrai“.
Tarp šių produktų gausos ir įvairovės kiekvienas ras mėgstamiausią!
IEŠKOME NAUJŲ KOMANDOS NARIŲ
Norite prisijungti prie mūsų? Susisiekime ir aptarkime karjeros galimybes!